Workshops

https://groups.csail.mit.edu/cap/wiki/data/media/?july=firs-grade-writing-workshops-summer-2018-near-me&or=129

Turkije-workshop
 

https://mphotonics.mit.edu/campus.php?get=sat-essay-grading-service&for=127

follow link Op 25 juni 2016 reizen we met een groep af naar Haute-Saône in Frankrijk voor de jaarlijkse workshop. Ditmaal verblijven we in het schitterende Chateaux Gressoux. Op een bergtop, middenin een beschermd natuurgebied.

follow

expedition medicine chamonix summer writing We gaan in deze week heel veel zingen; meerstemmige nummers uit allerlei culturen (o.a. Afrikaans, Fins, Keltisch, Nederlands) in diverse stijlen (o.a. folk, licht klassiek, pop). En, voor iedereen die dat wil, werk ik aan een solonummer. Erik Rutjes, de gitarist waar ik heel veel mee optreedt, gaat ook mee. Hij gaat ons/jullie begeleiden.

start essay community service hours

source url De workshop is voor iedereen die van zingen houdt. Of je dat nou vaak of niet vaak hebt gedaan. Voor mensen die hun stem willen ontdekken en voor mensen die hun stem nog meer willen laten horen. Voor iedereen die uit het hart wil zingen. Voor mensen die in een koor zingen, voor mensen die al in kleine of in grote kring optreden, en voor iedereen die het fijn vindt om dat optreden op een hoger plan te brengen. Voor amateur en professionals. Voor mensen al weten hoe fijn zingen is en voor mensen die dat willen ontdekken.

st louis university summer writing conference

click Wat de individuele aandacht betreft; ik werk met iedereen op zijn of haar eigen niveau. De groep bestaat uit 10-14 personen.

enter

http://conyersrockdalelibrary.org/study/naropa-summer-writing-paulina-olivieros.html Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Lyanca Verver op +31620354764 of lyanca@allset-productions.com

source link

see url  

see url